Buitenkunst2018_TPDB-0230

Er is nog hoop, want: 17-24 augustus

Als alles vol is (oké, niet alles is vol maar wel veel), wees dan niet getreurd. Buitenkunst Randmeer gaat nog een week langer door dan Drenthe en in deze week (17-24 augustus) bieden we de ideale mix: een keuzeprogramma zoals we normaal in Drenthe doen (elke dag een nieuw aanbod in workshops theater, beeldende kunst, schrijven, zang en fotografie) en 3 speciaal weken.  Tot op de draad (beeldend)Blood, sweat & tears (muziek) en Mannenkoor (zang), voor deze speciale weken is er ook nog plek. En uiteraard een kleuter-, kinder- en jongerenprogramma met keuze uit in ieder geval theater en beeldende kunst. Dit alles met de luxe van Buitenkunst Randmeer (een restaurant, bar, terras, theaters e.d.). Dus geen zorgen, je kunt nog een zomerweek bij Buitenkunst meemaken. Er is nog hoop.

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter