phil-coffman-161238-unsplash

De column van deze week, door Niels Vermeulen

Langzaam eten en goed kauwen – de column over kunst van deze week geschreven door muzikant / performer Niels Vermeulen.
“De laatste tijd fiets ik met mijn nieuwe tweedehands transportfiets naar mijn studio. Het is een puike tocht langs het Utrechtse Merwedekanaal. Je passeert het water langs de Munt waar altijd wel een paar potige dames of heren zich synchroon het leplazarus roeien terwijl ze vanaf de kant door een schorre sjaars de juiste richting in worden geroeptoeterd. Het geluid van de gelijkklappende roeiriemen op het ochtendwater geeft me altijd een lichte glimlach.” [lees verder]

(Ook leuk om te vermelden: Dit weekend geeft Niels workshops op Buitenkunst Drenthe, volgend weekend is hij op Buitenkunst Randmeer geprogrammeerd als DJ Sid Raido, en van 13-20 juli geeft hij de workshopweek Performance intensiteit.)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter