MEDEWERKERSPINKDRENTHE

Medewerkers Drenthe Pinksterweekend

Wie geven er dit Pinksterweekend workshops bij Buitenkunst Drenthe?
Zie hier het team: (wijzigingen voorbehouden)

BEELDEND
Aimée LaFargue (beeldende kunst), Femke van Heugten (beeldende kunst), Mirte Slob (beeldende kunst), Robert Roelink (beeldende kunst), Anouk Ankone (beeldende kunst), Nicole van den Kroonenberg (beeldende kunst), René de Rooze (schilderen), Yette Rohde (schilderen), Jeroen Busscher (beeldende kunst), Ilon Adrian (beeldende kunst), Selma Hengeveld(beeldende kunst)

THEATER
Floor Hengeveld (theater), Marius Bruijn (theater), Sarah van der Vlerk (theater), Twan van Bragt (theater), Marieke Dooper (theater), Suzanne van der Horst (theater), Simone de Jong (theater), Elke Wiss (theater), Renske van den Broek (theater), Judith Bruynzeels (theater), Marleen Jansen-Geerling (theater), Esther Bolte (theater), Babiche Ronday (theater), Isa van Dam (theater). Mik van Goor (theater)

DANS
Anne-May de Lijser (dans), Rik Wanninkhof (dans)

MUZIEK
Ines Leijen (muziek), Niels Vermeulen (muziek), Florean Kruijswijk Jansen (muziek), Liesbeth Meeussen (muziek)

ZANG
Jurriaan Grootes (zang), Tristan Knelange(zang), Channah van ’t Riet (zang), Menno Wolthers (zang), Kyra Bououargane (zang), Christina Voltl (zang), Grigori Sarolea (zang), Donia Surowiec (zang), Margje Ottevanger (zang)

SCHRIJVEN
Floor van Lissa (schrijven), Jorrit Thijn (schrijven)

ORGANISATIE
Ada Rumping (administratie, organisatie), Ayla Schneiders (coördinatie), Benno Lambooy (kok medewerkers), Nienke van Wijk (kok medewerkers), Emma van Stapele (schoonmaak), Benjamin Schmidt (schoonmaak), Gerrit Wijnings (schoonmaak), Flip Zonne Zuijderland (schoonmaak), Pelle Bast (techniek), Huug van Tienhoven (techniek), Bob Landman (techniek, organisatie)

 

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter