Hamletdefamilievoorstelling

Column over kunst: Voorbereiding van de toneelschrijver op…

Don Duyns schreef de column over kunst van deze week:
Voorbereiding van de toneelschrijver op het bezoeken van zijn eigen stuk

“Thomas Dudkiewicz loopt met zo’n flesje water met een dik rietje te gorgelen voor zijn stem, Mattias Van de Vijver doet yoga-oefeningen en Erwin Dörr maakt enkele welgemikte sprongen. Acteurs en actrices hebben tientallen manieren om zich voor te bereiden op een voorstelling, allemaal anders. Ik loop als schrijver rond het podium van theater De Flint in Amersfoort, waar deze spelers met een hoop anderen over een paar uur mijn stuk Hamlet, de familievøørstelling zullen vertolken en voel me… [lees verder]

Foto: Sanne Peper
(NB: met Sofie Porro als Ophelia, die jarenlang bij Buitenkunst & TTL kwam en waar wij heel trots op zijn!)

eerlijk DELEN

Share on facebook
Share on twitter